Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /nfs/c09/h02/mnt/127352/domains/erasmus.duth.gr/html/includes/menu.inc).

Μάρτιος 2018

Σχολή Επιστημών Υγείας: Ενημερωτική συνάντηση με φοιτητές για το Erasmus+

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 09:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για τις ευκαιρίες κινητικότητας που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+ στους φοιτητές Επιστημών Υγείας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 1 του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής.

Ενημερωτική συνάντηση για τους φοιτητές της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για τις ευκαιρίες κινητικότητας που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+ στους φοιτητές της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας στην Ορεστιάδα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Α' "Ζαφείρης Άμπας".

Ενημέρωση για απάτη ενοικίασης κατοικίας σε φοιτητή Erasmus+

Ενημερώνονται οι φοιτητές Erasmus να είναι πολύ προσεκτικοί στην αναζήτηση κατοικίας. Πρόσφατα μέσω της ΕΜΣ/ΙΚΥ ενημερωθήκαμε για περιστατικό απάτης με θύμα φοιτήτρια Erasmus Ελληνικού Πανεπιστημίου η οποία ανέφερε :