Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /nfs/c09/h02/mnt/127352/domains/erasmus.duth.gr/html/includes/menu.inc).

Μάρτιος 2020

Επαναπατρισμός φοιτητών Erasmus+

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές Erasmus+ που βρίσκονται ακόμα στις χώρες υποδοχής και σκοπεύουν να αναχωρήσουν για λόγους ανωτέρας βίας (σύμφωνα με την ενημέρωσή μας και την προηγούμενη ανακοίνωσή μας της 13/3/2020) να επικοινωνήσουν άμεσα με την Πρεσβεία της Ελλάδας ή με Προξενείο σε κάθε χώρα (στοιχεία επικοινωνίας με τις πρεσβείες στο: https://www.mfa.gr/appendix/dimereis-sheseis-tis-ellados/alpha.html) και να δώσουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη στην οποία βρίσκονται).

Υποστήριξη φοιτητών Erasmus του Δ.Π.Θ. που βρίσκονται στο εξωτερικό

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές Erasmus,

Καθώς η εμπειρία της κινητικότητας με το πρόγραμμα Erasmus+ που έχετε ξεκινήσει εξελίσσεται απρόβλεπτα, με τα νέα και συνεχώς μεταβαλλόμενα δεδομένα της πανδημίας που προκλήθηκε από τον COVID-19, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης βρίσκεται δίπλα σας και μπορεί να σας υποστηρίξει όχι μόνο μέσω του Γραφείου Erasmus+ αλλά και μέσω της Δομής Συμβουλευτικής και Προσβασιμότητας (ΔΟΣΥΠ) που παρέχει συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του ΔΠΘ.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών για τις μετακινήσεις Ελλήνων πολιτών στο εξωτερικό

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω κορωνοϊού σε σχέση με τις μετακινήσεις Ελλήνων πολιτών στο εξωτερικό

Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ: https://www.mfa.gr/epikairotita/diloseis-omilies/anakoinose-tou-upourgei...

Hellenic TV - London

Αγαπητοί Φίλοι

Θερμή παράκληση προς τους υπευθύνους του προγράμματος Erasmus.
https://erasmusintern.org/traineeship/camera-studio-preparation-program-...
Tο Hellenic TV κάθε έξι μήνες δημοσιεύει δύο θέσεις για πρακτική στις εγκαταστάσεις μας στο Λονδίνο.

Αναστολή όλων των μετακινήσεων προσωπικού και φοιτητών του Δ.Π.Θ. στο εξωτερικό με το πρόγραμμα Erasmus+

Με βάση τις ταξιδιωτικές οδηγίες που εκδίδονται από τον ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19-odigies-gia-taxidiotes/) και κατόπιν της απόφασης του Πρύτανη του Δ.Π.Θ (αριθμ. ΔΠΘ/ΠΡ/39375/2311 /10-03-2020), με την οποία ακυρώνονται όλες οι μετακινήσεις των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας προς τις περιοχές υψηλού κινδύνου, καθώς και σχετική ενημέρωση από την ΕΜ/ ΙΚΥ,