Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /nfs/c09/h02/mnt/127352/domains/erasmus.duth.gr/html/includes/menu.inc).

Υποστήριξη φοιτητών Erasmus του Δ.Π.Θ. που βρίσκονται στο εξωτερικό

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές Erasmus,

Καθώς η εμπειρία της κινητικότητας με το πρόγραμμα Erasmus+ που έχετε ξεκινήσει εξελίσσεται απρόβλεπτα, με τα νέα και συνεχώς μεταβαλλόμενα δεδομένα της πανδημίας που προκλήθηκε από τον COVID-19, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης βρίσκεται δίπλα σας και μπορεί να σας υποστηρίξει όχι μόνο μέσω του Γραφείου Erasmus+ αλλά και μέσω της Δομής Συμβουλευτικής και Προσβασιμότητας (ΔΟΣΥΠ) που παρέχει συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του ΔΠΘ.

Ο COVID-19 μας έχει φέρει όλους αντιμέτωπους με μια καινούργια πραγματικότητα καθώς έχει επιφέρει μεγάλες ανατροπές στην καθημερινότητα και στον τρόπο ζωής μας. Σας προτρέπουμε, αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες, να μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια και να επικοινωνήσετε με τη ΔΟΣΥΠ.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μας που επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν με τη ΔΟΣΥΠ με τους εξής τρόπους:
• στο τηλέφωνο 25310 39050 από τις 09:00- 03:00 μμ ή
• μέσω Skype στην διεύθυνση : «Υπηρεσία Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Φοιτητών του Δ.Π.Θ» ή
• να απευθυνθούν με e-mail στη διεύθυνση dosyp@duth.gr

Εκ μέρους όλων των στελεχών του γραφείου ERASMUS+ του ΔΠΘ σας εύχομαι καλή συνέχεια και σας διαβεβαιώνω ότι το προσωπικό του Γραφείου Erasmus+ του ΔΠΘ έστω και εξ αποστάσεως, θα συνεχίσει να είναι δίπλα σας και θα βρίσκεται συνεχώς στη διάθεσή σας.

Καθηγήτρια Μαρία Γρηγορίου
Ακαδημαϊκή Συντονίστρια Erasmus+ του ΔΠΘ

Πρόσφατες καταχωρήσεις