Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /nfs/c09/h02/mnt/127352/domains/erasmus.duth.gr/html/includes/menu.inc).

Επαναπατρισμός φοιτητών Erasmus+

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές Erasmus+ που βρίσκονται ακόμα στις χώρες υποδοχής και σκοπεύουν να αναχωρήσουν για λόγους ανωτέρας βίας (σύμφωνα με την ενημέρωσή μας και την προηγούμενη ανακοίνωσή μας της 13/3/2020) να επικοινωνήσουν άμεσα με την Πρεσβεία της Ελλάδας ή με Προξενείο σε κάθε χώρα (στοιχεία επικοινωνίας με τις πρεσβείες στο: https://www.mfa.gr/appendix/dimereis-sheseis-tis-ellados/alpha.html) και να δώσουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη στην οποία βρίσκονται).
Επίσης παρακαλούνται να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που αναρτώνται στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Πρεσβείας της Ελλάδας στη χώρα στην οποία βρίσκονται.
Σε χώρες από-προς τις οποίες υπάρχει απαγόρευση εισόδου και εξόδου ξένων πολιτών ή έχουν διακοπεί οι πτήσεις γίνεται προσπάθεια συντονισμού για επαναπατρισμό των Ελλήνων πολιτών που επιθυμούν να επιστρέψουν.

Πρόσφατες καταχωρήσεις