Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /nfs/c09/h02/mnt/127352/domains/erasmus.duth.gr/html/includes/menu.inc).

Διαδικτυακή ενημέρωση για την Πρακτική Άσκηση Erasmus+ 2020-2021

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, Οκτώβριος 23, 2020 -
14:00 to 15:30
Τοποθεσία: 
https://meet.lync.com/duth/ctrianti/IOVBSHU5 μέσω Skype for Business
Διοργανωτής: 
Τμήμα Διεθνών Σχέσεων/Γραφείο Erasmus+ Δ.Π.Θ.
Περιγραφή: 

Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων Δ.Π.Θ. διοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων φοιτητών σχετικά με την Πρακτική Άσκηση στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 από τις 14:00 έως τις 15:30 μέσω του Skype for Business.
Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να συμμετέχουν μέσω του συνδέσμου https://meet.lync.com/duth/ctrianti/IOVBSHU5 αφού συνδεθούν με τον ιδρυματικό τους λογαριασμό Δ.Π.Θ.
Οδηγίες για τη χρήση του Skype for Business υπάρχουν στο σύνδεσμο https://itc.duth.gr/skype-for-business (βλ. ενότητα "Συμμετοχή φοιτητών σε προφορική αξιολόγηση με την υπηρεσία Skype for Business").
Η συνάντηση θα καταγραφεί, επομένως είναι απαραίτητο οι κάμερες και τα μικρόφωνα των συμμετεχόντων να είναι απενεργοποιημένα. Οποιαδήποτε ερώτηση θα τίθεται μέσω του chat στη διαδικτυακή αίθουσα.