Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μέσω του Erasmus+ ΚΑ131 για Συμμετοχή Μελών Προσωπικού του ΔΠΘ σε Blended Intensive Programme (BIP) στη Σλοβενία


Σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή μέσω του Erasmus+ ΚΑ131 σε Blended Intensive Programme (BIP) που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Maribor της Σλοβενίας με ίδρυμα Συντονισμού το Wood technology school (Higher Vocational College).

Λεπτομέρειες Προγράμματος:

  • Τίτλος Προγράμματος: PEAK – When public speaking, active listening and creative writing merge
  • Προγραμματισμένες Ημερομηνίες Φυσικής Παρουσίας: 14 – 18 Οκτωβρίου 2024
  • Τοποθεσία: Maribor, Slovenia

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πριν υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής στο Ίδρυμα υποδοχής, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για κινητικότητα προσωπικού με σκοπό την επιμόρφωση (STT) στο πλαίσιο του Erasmus KA131 2023-2025, η οποία θα πρέπει να έχει εγκριθεί πριν από την έναρξη της κινητικότητάς σας.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων:

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, παρακαλείστε να αποστείλετε τα ακόλουθα έγγραφα:

● Αίτηση Υποψηφιότητας (επισυνάπτεται)
● Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα με συνοπτική παρουσίαση των κινήτρων /λόγων συμμετοχής στο πρόγραμμα
● Βεβαίωση υπηρεσιακής κατάστασης (δεν αφορά στα μέλη ΔΕΠ)
● Φωτοαντίγραφο Πιστοποιητικού επάρκειας γνώσης ξένης γλώσσας (δεν αφορά στα μέλη ΔΕΠ)
● Επιστολή Αποδοχής (Letter of Acceptance) του ιδρύματος υποδοχής που θα πραγματοποιηθεί η δραστηριότητα, στην οποία θα περιέχονται οι εξής πληροφορίες: στοιχεία του υπευθύνου του ιδρύματος υποδοχής που θα υπογράψει τη σχετική συμφωνία επιμόρφωσης. Στην επιστολή θα αναφέρεται η αποδοχή του ιδρύματος για την πραγματοποίηση της επιμόρφωσης του προγράμματος Erasmus+ για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα
(έναρξη-λήξη). Επιπλέον, θα περιγράφεται το περιεχόμενο/αντικείμενο της επιμόρφωσης και θα αναφέρεται η γλώσσα στην οποία θα γίνει η δραστηριότητα.

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων

Αίτηση υποψηφίου

Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων/Γρ.Erasmus : intrela@duth.gr & cc: theochae@affil.duth.gr (κα Ελένη Μαυρίδου, Κτίριο Διοίκησης, Κομοτηνή, πληροφορίες στο τηλ. 25310 39102 κ. Ευγενία Θεοχαρίδου).