Προδημοσίευση – Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων Erasmus+ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ KA171 2024-2026


Το ΙΚΥ πρόκειται να δημοσιεύσει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο της Διεθνούς Κινητικότητας 2024-2026 και η προθεσμία θα είναι ως την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024.

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης θα υποβάλει αίτηση συμμετοχής στη δράση Erasmus+ International Credit Mobility (Διεθνής Κινητικότητα) – KA171 call 2024, μέσω της οποίας οι φοιτητές/τριες, και το
προσωπικό των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν από και προς τις τρίτες χώρες που δεν είναι συνδεδεμένες με το πρόγραμμα Erasmus+.

Προκειμένου να βοηθήσουμε στην σύνταξη άρτιων σχεδίων κινητικότητας για να συμπεριληφθούν στην αίτηση του Δ.Π.Θ. για την πρόσκληση 2024, σας καλούμε να μας υποβάλετε την πρότασή σας έως και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 συμπληρώνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται και απαντώντας στις ερωτήσεις στην παρακάτω πλατφόρμα

Επισημαίνεται ότι καθώς δεν έχουμε ακριβείς πληροφορίες για την πρόσκληση ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις – για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε σχετική ενημέρωση.

Επιπλέον, θα πρέπει να συμπληρώσετε το συνημμένο αρχείο  Excel